www.erfgoedalkmaar.nl

Laatste update 26 september 2023.

Gemeente Alkmaar werkt eraan om haar eigen online informatie en dienstverlening toegankelijk te maken. Dit komt overeen met het doel van het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid.

Deze toegankelijkheidsverklaring is van toepassing op de inhoud van de website www.erfgoedalkmaar.nl.

Een overzicht van alle websites, apps en verklaringen van Gemeente Alkmaar is beschikbaar via de link: https://www.toegankelijkheidsverklaring.nl/register?instantie=alkmaar&naam=.

Nalevingsstatus: B – voldoet gedeeltelijk

Uit de door Gemeente Alkmaar gepubliceerde informatie blijkt dat de website www.erfgoedalkmaar.nl gedeeltelijk voldoet aan het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid. Wij werken eraan om voor 2024 volledig te voldoen.

De informatie onder het kopje onderbouwing van de verklaring bevat (links naar) gedetailleerde informatie over de toegankelijkheidsclaim.

De pdf’s van de nieuwsbrieven zijn niet volledig toegankelijk. Wel staat alle informatie ook toegankelijk op de website zelf.

De taal die wordt gebruikt is niet altijd makkelijk. Denk bijvoorbeeld aan vaktermen uit de archeologie. Wij leggen zoveel mogelijk uit wat bedoeld wordt.

Feedback en contactgegevens

Loopt u tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Of heeft u een vraag of opmerking over toegankelijkheid?
Neem dan contact op via onlineteam@alkmaar.nl.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Binnen 5 werkdagen krijgt u een ontvangstbevestiging.
  • We informeren u over de voortgang en de uitkomst.
  • Binnen 3 weken is uw verzoek afgehandeld.