Terug naar het overzicht

Inspiratie over verduurzaming en toekomst kerken op Kerkenbeurs in Houten

Ben je bestuurder of beheerder van een kerk of een ander religieus gebouw? En heb je plannen om te verduurzamen en denk je na over de toekomst van het gebouw? Op 22 en 23 maart zijn beheerders en bestuurders van kerken van harte welkom op de Kerkenbeurs in Expo Houten. Op kerkenplatformalkmaar.nl vind je een code voor gratis toegang!

De Kerkenbeurs is een unieke gelegenheid voor kerken en bedrijven om elkaar te ontmoeten.
Doel van de Kerkenbeurs is kerken ondersteunen bij het verduurzamen van hun gebouwen en bij het werken aan de toekomst. Daarvoor verbindt de beurs kerken met de leveranciers en dienstverleners die zij nodig hebben om hun faciliteiten te verbeteren en te moderniseren.

Stands en workshops

Op de Kerkenbeurs in Houten vind je stands van ongeveer 100 leveranciers en adviseurs. Deze bedrijven bieden producten en diensten aan die relevant zijn voor kerken. Denk hierbij aan zaken zoals duurzaamheid, isolatie, zonnepanelen, verwarming, en energiebesparing.
Naast de stands zijn er ook workshops en presentaties over actuele onderwerpen. Bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het beheer van een kerk, zoals kerkrentmeesters, leden van commissies, bouwteams, geluidsteams, communicatieteams, geluidsteams, communicatieteams, kerkenraden en parochiebesturen.

Gratis toegang

De entreeprijs voor de Kerkenbeurs bedraagt 15 euro. Op kerkenplatformalkmaar.nl, vind je een code voor een gratis toegangsbewijs. Kerkenplatformalkmaar.nl is een platform, gecreëerd door de gemeente Alkmaar, waar eigenaren van religieuze gebouwen in gesprek kunnen met elkaar en met instanties en andere betrokkenen. Het platform beperkt zich niet tot de gemeente Alkmaar. Ook kerken van buiten Alkmaar kunnen er gebruik van maken.