Terug naar het overzicht

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken een adviseur verduurzaming monumenten!

Wil jij eigenaren van monumenten adviseren over hoe ze hun monument toekomstproof kunnen maken? En meedenken over het slim verduurzamen van gemeentelijke monumenten, zoals bijvoorbeeld het stadhuis en het waaggebouw? En lijkt het je leuk om te werken in een super enthousiast en dynamisch team van bevlogen vakmensen? Die niet alleen dol zijn op hun werk maar vooral ook op het samen instandhouden van het historische erfgoed in de gemeente Alkmaar? Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega!

Het is niet toevallig dat we net zijn begonnen met de campagne ‘Wonen en ondernemen in een energiezuinig monument? Kan dus wél!’
We zijn als team al druk bezig om eigenaars van monumenten in Alkmaar te wijzen op de mogelijkheden om hun monument te verduurzamen.
Er is steeds meer mogelijk en die boodschap verkondigen we graag. Want hoe meer mensen hun monument verduurzamen, hoe langer we monumenten kunnen blijven gebruiken. En daarmee bewaren voor de toekomst.

Het team

Er is nog veel te doen op dit gebied en daarom zoeken wij een leuke deskundige collega voor ons monumententeam.
Het monumententeam vormt, samen met de archeologen, de vakgroep Erfgoed binnen de gemeente. Een vakgroep met een zeer dynamische werksfeer die nauw samenwerkt met een groot netwerk van deskundigen, zowel binnen als buiten de gemeente.
Lijkt het je wat? Lees dan de vacaturetekst en reageer vóór 6 juni.

Een kleine disclaimer: als je eenmaal binnen deze vakgroep werkt, kan het zijn dat je nooit meer een vrije dag wilt… Maar dan hebben we je gewaarschuwd!